Termeni și condiții

Site-ul https://www.art-craft-by-dz.ro/ este în proprietatea şi administrarea Raceala Daniela PFA. Dacă accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos.

Magazinul online Art & Craft by DZ este operat de Raceala Daniela PFA, CUI 42357328, cu sediul social în Str.Otelarilor, nr.54, bl.6, ap.50, Sibiu, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul F32/178/2020. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Obligaţiile tale de înregistrare:

În utilizarea serviciului, esti de acord să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator.

În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a-ti bloca accesul la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea datelor personale:

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor şi de a te ţine la curent cu eventualele promoţii, noutăţi etc.

Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Cum comand?

Poti face o comandă prin adaugarea produselor în coş. După comandă, vei primi pe email confirmarea inregistrarii comenzii unde gasesti detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observi o eroare în comandă va trebui să ne contactezi imediat. Dacă aceasta nu se întamplă, înţelegem că ai acceptat detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail esti anunţat ca firma de curierat a preluat coletul.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parţială în avans (comenzi speciale, personalizate).

Plata si livrare:

Plata produselor comandate de pe site-ul  https://www.art-craft-by-dz.ro/  se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza cu cardul bancar, pentru care providerul nostru de plati garanteaza securitatea si efectuarea corecta a tranzactiilor bancare, Dovada plații poate fi trimisă către Art & Craft by DZ la adresa de e-mail contact@art-craft-by-dz.ro.

În cazul plații în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.
Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 1-5 zile lucrătoare.
Costurile de livrare sunt:
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul. Acesta poate varia în funcție de localitatea de destinație si greutate.
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul NU este inclus în prețul produselor comandate de pe https://www.art-craft-by-dz.ro/

Procesarea comenzilor:

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil si vom livra produsele in maxim 24 ore catre serviciul de curierat. Comenzile plasate in weekend, in zilele de sarbatori legale sau in perioadele de vacanta care vor fi anuntate pe https://www.art-craft-by-dz.ro/ vor fi procesate si livrate serviciului de curierat in prima zi lucratoare de dupa zilele libere.

Refuzarea unei comenzi:

Avem dreptul de a refuza orice comandă, daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata ta nu a fost finalizată în cazul plaţii cu cardul sau transfer bancar

- esti suspect de frauda

- a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului

- nu esti eligibil pentru a face o comandă (ai sub vârsta legală, ai făcut în trecut comenzi pe care nu le-ai ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc...)

La refuzarea unei comenzi vei fi înştiinţat prin email sau telefonic.

Produsele comercializate:

Art & Craft by DZ este un magazin online de cadouri handmade, obiecte decorative si aranjamente florale din flori artificiale. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clienţii vor cumpăra produsele comercializate de noi doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate.

Returnarea produselor:

Conform legii comerțului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze firma asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.
Returul este acceptat doar atunci când produsele nu prezintă urme de uzură, se afla în stare perfectă( așa cum au fost livrate) și sunt în același ambalaj în care au fost livrate. Produsele care prezintă defecte precum: lovituri, zgârieturi, urme de uzură prin folosire, pete, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate în alte condiții decât cele pentru care au fost create, nu se pot returna. 

  • contravaloarea transportului va fi suportată de cumpărător (client);
  • magazinul se obligă să returneze suma achitată de client, prin transfer bancar (în contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, în cel mult 14 zile calendaristice.

Pentru returnarea unui produs vă rugăm să ne contactați pentru a stabili modalitatea de returnare la: contact@art-craft-by-dz.ro , sau la tel.: 0771 443 893.

Greşeli de tipărire:

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Responsabilitate:

Nu putem fi facuti resposabili pentru orice prejudiciu, de orice natura, ca urmare a folosirii produselor si/sau serviciilor achizitionate de pe site-ul: https://www.art-craft-by-dz.ro/

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de urban-boutique.ro de la clientul respectiv.

Copyright:

Intregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Raceala Daniela PFA şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără accord a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre clienti si Art & Craft by DZ va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Forta majora:

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legilor in vigoare la momentul aparitiei situatiei cauzatoare de forta majora.